Μήτογλου Παναθηναϊκός: Aνοιχτό για επιστροφή!

Μήτογλου Παναθηναϊκός: Ο Ντίνος Μήτογλου έμπλεξε σε…περιπέτειες στην Ιταλία την φετινή σεζόν. Το πολύ καλό και θετικό του ξεκίνημα επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του, και μετέπειτα από τον θετικό έλεγχο ντόπινγκ, ο οποίος μάλιστα ήταν αρκετός για να μην πατήσει ξανά παρκέ για φέτος ο Έλληνας ψηλός με τα χρώματα της Αρμάνι Μιλάνο.

Το μέλλον του στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, σχεδόν έχει καθοριστεί. Οι πιθανότητες παραμονής είναι συντριπτικά λίγες, με τον Μήτογλου να εξετάζει τις επιλογές του, με μια επιστροφή στην Ελλάδα να είναι ένα άκρως ανοικτό ενδεχόμενο.

Στον Παναθηναϊκό η ανάγκη για ψηλό είναι μεγάλη. Βέβαια, περιθώρια για ακόμα μια μεταγραφή φέτος πέραν των Σίβα και οσονούπω Καλαϊτζάκη, δεν υπάρχουν, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως δεν αποκλείεται να υπάρχει και την επόμενη χρονιά πρόβλημα στην θέση «4». Οι σχέσεις του Ντίνου Μήτογλου με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικές, με εκείνον να αφήνει το καλοκαίρι που αποχώρησε ένα μικρό παράθυρο επιστροφής στο μέλλον.

Πλέον, το όνειρο του ΝΒΑ για τον Μήτογλου θα καθυστερήσει αρκετά, και ο Παναθηναϊκός, αν αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παίκτης του κολλεγίου του Wake Forest, θα κάνει κίνηση να τον φέρει πίσω στο ΟΑΚΑ.

Τελευταία Άρθρα

Related articles