Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζόλης: Ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» (vid)

665
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζόλης: Είναι γνωστό πως ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το next big thing του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και όπως σας έχουμε τονίσει πολλάκις, έχει προσελκύσει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Σε αυτές έρχεται να προστεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του teamwalk.com!

Με 15 τέρματα και 8 ασίστ, τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Τζόλης έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη του και τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανέβει η «μετοχή» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 10 εκατ. ευρώ, μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ – ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ με τις επιδόσεις του, έχει κάνει μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης να τον βάλουν στην ατζέντα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα «teamtalk.com», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από αυτές που έχει στα υπόψιν της τον Χρήστο Τζόλη, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως πέρα το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, ο Τζόλης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της Ντόρτμουντ, η οποία παρακολουθεί κι αυτή την περίπτωση του νεαρού επιθετικού.

Όπως και να έχει, η απόκτηση του Τζόλη από τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολη υπόθεση για κάθε επίδοξο αγοραστή καθώς ο ΠΑΟΚ αξιώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει!