Μαντί Καμαρά Ρόμα: Έρχεται πρόταση τον Γενάρη

Μαντί Καμαρά Ρόμα: Ο Αφρικανός άσος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, με τον Αφρικανό για μια ακόμα χρονιά να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμφανίσεις που δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με το όνομα του Μαντί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε πολλές μεταγραφικές λίστες.

Μία από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του είναι η Ρόμα, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να αναφέρονται στο ενδιαφέρον των Τζιαλορόσι για τον μέσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά και μάλιστα τον Ιανουάριο είναι πιθανό να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για την απόκτησή του. Μια μεταγραφή, που θα μπορούσε να κλείσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Ρόμα καλοβλέπει και την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος επίσης φέρεται να είναι υπό παρακολούθηση.

Ο Μαντί Καμαρά φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.052 λεπτά συμμετοχής.

Λίγα λόγια τον Καμαρά

Ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά (γαλλικά: Mohamed Mady Camara, 28 Φεβρουαρίου 1997) είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Εθνική Γουινέας και στη Σούπερ Λίγκ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Καμαρά ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ. Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο ξεκίνησε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό. Ο Καμαρά συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα. Από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Τελευταία Άρθρα

Related articles