Λιόλιος: «Η συνεργασία Ολυμπιακού – ΕΟΚ θα βοηθήσει την Εθνική να γίνει Νο. 1 στην Ευρώπη»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του ελληνικού μπάσκετ από την νέα σχέση του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ανέφερε: «Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας, αλλά της ελληνικής. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο παράλληλα. Να ξέρετε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Εθνική Ομάδα και τις Εθνικές Ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν Νο. 1 στην Ευρώπη. Και όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά τα επόμενα βήματά μας είναι ακόμα και στον κόσμο.

Σας ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε πως είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ελληνική ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες και εννοείται φαντάζομαι ότι και εγώ, η ομοσπονδία, είμαστε ευπρόσδεκτοί στο χώρο το δικό σας. Αυτό θα το πείτε εσείς βέβαια, αλλά σας προλαβαίνω».

Από την μεριά τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τόνισαν πως πράγματι ο Λιόλιος και η ΕΟΚ είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΕΦ, προτού προχωρήσουν και στις δικές τους τοποθετήσεις.

Τελευταία Άρθρα

Related articles