Κυριάκος: «Ο Τζήλος στοχοποιήθηκε πρόσφατα»

114
Advertisement

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση στα social media τόνισε ότι ο Θανάσης Τζήλος είχε στοχοποιηθεί πρόσφατα και πως αν η υπόθεση δεν διαλευκανθεί άμεσα, τότε ηθικοί αυτουργοί θα είναι όλοι όσοι ανέχονται τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.  

Αναλυτικά:

Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου είναι ένα ακόμη κρούσμα για το οποίο υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Η ευθεία στοχοποίηση διαιτητών έχει αφεθεί τόσο ατιμώρητη, που φαινόμαστε οι χαζοί της υπόθεσης όσοι δεν την κάνουμε (ενώ έτσι πρέπει να φαίνονται αυτοί που επιμένουν να ζητούν αλήτικη και ανεύθυνη επικοινωνιακή πολιτική).

Ας μην αρχίσουν λοιπόν τα αόριστα ευχολόγια πάλι και η… ομερτά για να μη δυσαρεστηθούν αυτοί που προσπαθούν να επαναφέρουν το manual του κολομβιανού παραποδοσφαίρου.

Ο Τζήλος στοχοποιήθηκε πρόσφατα και πολύ συγκεκριμένα με δηλώσεις που άφηναν αιχμές για την εντιμότητά του. Δεν κρίθηκε δημόσια για τις διαιτητικές του αποφάσεις, αλλά αφέθηκαν αιχμές για το πως έφτασε σε αυτές.

Ο Τζήλος είναι στο νοσοκομείο και όσοι «οπλίζουν» τα χέρια των φυσικών αυτουργών είναι ατιμώρητοι, με ξεκάθαρη στρατηγική την αποδόμηση ενός πρωταθλήματος που χάνουν.

Αν η υπόθεση δεν διαλευκανθεί άμεσα, αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανόνες χωρίς συμβιβασμούς, οι ηθικοί αυτουργοί θα είμαστε όλοι όσοι τους ανεχόμαστε.

Περαστικά στον άνθρωπο.:

Advertisement