...

Κυκλοφόρησαν οι “απαγορευμένες” φωτογραφίες της Κρεμλίδου για το Playboy!

Κρεμλίδου απαγορευμένες φωτογραφίες: Την Ελλάδα εκπροσώπησε η «εκρηκτική» Έλενα Κρεμλίδου στο relaunch του περιοδικού Playboy, με τη μελαχρινή καλλονή να «τρελαίνει» κόσμο με τις φωτογραφίες της.

Ένα τεύχος «απόλαυση» όπως το χαρακτηρίζει η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό.

«Θα το ξέρεις ήδη, αλλά να το πούμε και επίσημα: Η γκόρτζεους είναι η ελληνική φωτογράφιση του Playboy», προσθέτει από την πλευρά του το περιοδικό.

Η μελαχρινή καλλονή σε δύο σέξι πόζες, αποδεικνύει το πόσο αισθησιακή είναι και κυρίως, το πόσο αισθησιακή είναι όταν φοράει «καυτά» εσώρουχα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τεύχος Απόλαυση ! Πρώτη ελληνίδα που φωτογραφήθηκε για το relaunch του @playboy_greece ;;!! ?♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kremlidou (@elena_mariposa) στις

Κυκλοφόρησαν οι “απαγορευμένες” φωτογραφίες της Κρεμλίδου για το Playboy

Η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε δημόσια με ένα βίντεο, που ανάρτησε στο κανάλι της στο YouTube, σχετικά με κάποια ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα οποία φέρεται να είναι η ίδια.

Η γνωστή influencer ανέφερε μέσα από το βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της. Ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή, αλλά κοπέλες που της μοιάζουν. Η Κρεμλίδου, όμως, αποκάλυψε ότι όντως κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες με εκείνη. Για τις οποίες την απείλησαν και η ίδια έχει κινηθεί δικαστικά.

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της όταν ήρθε αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο αυτό, δηλαδή να έχει διαρρεύσει revenge porn βίντεο της στο διαδίκτυο. Όπως είπε αρχικά:

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ.

Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;»

Η Έλενα Κρεμλίδου, μεταξύ άλλων, είπε στο βίντεο που ανάρτησε στο YouTube:

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία. Γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα.»

Η γνωστή influencer εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και βλέπουν υλικό τέτοιου περιεχομένου.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.