Κούγιας φωτογραφία: Χαμός με την οικογένεια Σαββίδη – Η αντίδραση της

Κούγιας φωτογραφία: Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανήρτησε στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μου έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας» τόνισε ο ίδιος.

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Αναμένεται κίνηση από την οικογένεια Σαββίδη

Είναι δεδομένο πως η οικογένεια Σαββίδη δεν θα αφήσει αναπάντητη αυτή την ενέργεια του Αλέξη Κούγια, καθώς εμμέσως πλην σαφώς σκοπό έχει να γεννήσει πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του επόμενου 48ωρου η οικογένεια Σαββίδη θα αντιδράσει άμεσα στην κίνηση του Αλέξη Κούγια, πιθανότατα με μήνυση ή αγωγή για δυσφήμιση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών έχει φουντώσει για τα καλά, ειδικότερα μετά την κίνηση του Αλέξη Κούγια και μετά την… πολυϊδιοκτησία που ο Κούγιας είχε πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ του Ολυμπιακού, τώρα αναμένεται να ανοίξει νέο βιβλίο με περισσότερες σελίδες. Κι όπως φαίνεται δικαστικές.

Τελευταία Άρθρα

Related articles