...

Κώστας Μήτρογλου: Ομάδα έκπληξη από την Ελλάδα τον έχει στόχο

Η Καβάλα φαίνεται πως είναι έτοιμη για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, καθώς θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Super League 2.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ΑΟΚ βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει τον Οκάν Σουλεϊμάν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας φορ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη, βρίσκεται εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου και αναζητείται φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσει.

Παράλληλα, πριν λίγη ώρα ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιθουανού αμυντικού, Βίλιους Αρμαλάς, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην K23 της Μπενφίκα.

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του

Ο Έλληνας επιθετικός είχε αποκτηθεί από τους «κίτρινους» τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, που περίμεναν μεγαλύτερη συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Μήτρογλου είναι στον πάγο το τελευταίο διάστημα, ενώ είχε αντιμετωπίσει και πρόβλημα με το γόνατό του, κι έτσι έμεινε και αναγκαστικά εκτός δράσης. Το συμβόλαιο του είναι ένα από αυτά, που η ΠΑΕ θα ήθελε να απεμπλακεί, με τις διαπραγματεύσεις όμως να μην καταλήγουν σε μία λύση.

Αυτό διότι από πλευράς τους οι «κίτρινοι» προτίθενται να του δώσουν τα δεδουλευμένα του και ένα ποσό από το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου, από πλευράς του όμως ο Κώστας Μήτρογλου, θέλει την καταβολή όλου του ποσού που είχε συμφωνηθεί. Έτσι η κατάσταση μένει ως έχει, προς το παρόν, με τον παίκτη να μην αγωνίζεται.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.