Κώστας Φορτούνης: Κοντά σε ομάδα έκπληξη!

Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο διεθνής μέσος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να λύνουν τη συνεργασία τους και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, σύλλογος του εξωτερικού έχει βάλει ψηλά το όνομα του παίκτη στη μεταγραφική λίστα για τη νέα σεζόν. Όπως τονίζεται από τον Τύπο, ήδη έχει γίνει μία επαφή, με τις δύο πλευρές να είναι θετικές για συνεργασία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην Fanatik, ο αθλητικός διευθυντής της Γαλατάσαραϊ, Σενκ Εργκούν, ήταν αυτός που έκανε επίσημη κρούση στον παίκτη. Η επαφή φέρεται πως έγινε τόσο με τον διεθνή μέσο, όσο και με τον μάνατζέρ του.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, να γίνει και μία επαφή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ούτως ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή. Όμως, η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Όπως τονίζουν οι πληροφορίες, η Γαλατάσαραϊ έχει όντως στο «στόχαστρό» της τον Κώστα Φορτούνη. Άλλωστε, το ενδιαφέρον της «Τσιμ Μπομ» για τον παίκτη δεν είναι «φρέσκο», αφού και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει από τους Πειραιώτες, αλλά ουδέποτε είχε προχωρήσει το deal.

Ο Έλληνας μέσος αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που σημαίνει πως αυτόματα «μετατρέπεται» σε ελκυστική περίπτωση και για άλλους συλλόγους. Προτεραιότητα του παίκτη είναι να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται σε σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η Τουρκία δεν είναι μέσα στις επιλογές του.

Η Γαλατάσαραϊ προχώρησε σε επισημοποίηση του ενδιαφέροντος, έχοντας επαφή μόνο με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, όπου μετέφερε την επιθυμία για συνεργασία. Ουδέποτε έχει γίνει απ’ ευθείας κρούση στον Κώστα Φορτούνη, ούτε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τελευταία Άρθρα

Related articles