...

Κονοπλιάνκα ΠΑΟΚ: Σενάριο για τον Ουκρανό μεσοεπιθετικό

Κονοπλιάνκα ΠΑΟΚ: Τα ρωσικά ΜΜΕ συνδέουν το όνομα του μεσοεπιθετικού της Σαχτάρ, Γεβχέν Κονοπλιάνκα, με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι. Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Serhiy Tishchenko αναφέρει πως ο 32χρονος εξετάζει τις επιλογές του ώστε να αποχωρήσει από την ουκρανική ομάδα. Η παρουσία του Ζοσέ Μπότο στο «Δικέφαλο του Βορρά» φουντώνει τις φήμες για ενδεχόμενη μεταγραφή του, καθώς ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που έφερε τη Σαχτάρ τον Κονοπλιάνκα.

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος διευκρινίζει ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να πληρώσει τις μισές απολαβές του 32χρονου μεσοεπιθετικού και να έρθει στην Τούμπα ως δανεικός μέχρι το τέλςο του καλοκαιριού.

Το συμβόλαιο του Κονοπλιάνκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με την Σαχτάρ να ψάχνει την ομάδα που θα αποκτήσει τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή έστω μέχρι και το προσεχές καλοκαίρι, με σκοπό να μην επιβαρύνεται η ομάδα με το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.