Κι όμως, ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τον Καλάθη!

Στην Μπαρτσελόνα έχουν πάρει απόφαση για να υπάρξει ολικό rebuilding από τη στιγμή που φέτος η ομάδα απέτυχε τόσο εντός των τειχών όσο και στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτισους ήδη έχει αποφασίσει να θέσει εκτός ομάδας τον Νικ Καλάθη και να δώσει τη θέση και το ρόλο του στον Σατοράνσκι, ο οποίος θα επιστρέψει στην Μπάρτσα, μετά από την εμπειρία που έζησε στο ΝΒΑ. Πάντως ο Νικ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 οπότε πρέπει να υπάρξει υπομονή. Όπως και να έχει οι μπουκ έβγαλαν αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Νικ Καλάθη και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα το να βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα ο Καλάθης μετά την 1/10/2022 κοστολογείται στο 8.00, όσο δίνει και το να πάει στον Ολυμπιακό, μιας και είναι δεδομένο πως ο Μπαρτζώκας ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι η Μακάμπι θέλει να τον αποκτήσει τις τελευταίες ώρες, την καθιστά φαβορί στο 3.00, όσο ακριβώς δίνει και η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας που απογείωσε την καριέρα του δίνεται στο 3.50 και όσο περνούν οι μέρες δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη απόδοση να πέφτει.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλάθης φημολογείται έντονα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας επικοινώνησε μαζί του.

@betholics.gr Θα θέλατε να δείτε τον Νικ Καλάθη με την φανέλα του #olympiacosbc ? #euroleague #olympiacos #olympiacosbc🔴⚪️ ♬ Woah (feat. D3Mstreet) – KRYPTO9095

Τελευταία Άρθρα

Related articles