«Καυτό» παρασκήνιο με Γκάρι Ροντρίγκες, ΠΑΟΚ κι όχι μόνο

Όταν ο ΠΑΟΚ έφερε στην Ελλάδα από την Ισπανία τον Γκάρι Ροντρίγκες, από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για έναν winger με πολλά ταλέντα. Παρεμπιπτόντως, τότε τον παίκτη ήθελε πολύ και η ΑΕΚ αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δώσει καλύτερο συμβόλαιο και τον είχε αποκτήσει.

Τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε ο ΠΑΟΚ με τη μεταγραφή στη Γαλατασαράι δεν ήταν και το ποσό που απηχούσε στο value του παίκτη. Θα μπορούσε να βγάλει και περισσότερα αλλά αυτά τώρα είναι παλιές ιστορίες. Ο Γκαρί Ροντρίγκες μπορεί να περιπλανήθηκε αλλά την Ελλάδα δεν την ξέχασε ποτέ.

Όπως αναφέρει το Sportime, δτη Θεσσαλονίκη είχε περάσει ωραία και ήθελε να επιστρέψει. Στη Θεσσαλονίκη ή και αλλού. Το συμβόλαιο που είχε με την Ίτιχαντ ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για μεταγραφή. Όταν το τοπίο όμως ξεδιάλυνε σιγά σιγά και φαινόταν πως μπορούσε να μείνει ελεύθερος το σχέδιο «Ελλάδα» μπήκε σε εφαρμογή.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός ενοχλήθηκαν από την πλευρά του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν. Στον ΠΑΟΚ όπως είχατε πληροφορηθεί από αυτή την στήλη το σκέφτηκαν λίγο. Κρίθηκε πως ζητούσε πολλά αρχικά. Ο Ολυμπιακός όμως το αποφάσισε.

Τελευταία Άρθρα

Related articles