ΚΑΕ Άρης: «Υπερασπιζόμαστε το μπάσκετ, οι μέρες της σιωπής τελείωσαν»

59
Advertisement

O«κίτρινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και θεωρούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα και σύμφωνα με την διαρροή της ΚΑΕ:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ως ακρογωνιαίος λίθος του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ, ως η ομάδα, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το οικοδόμημα του αθλήματος, που προσέφερε τους περισσότερους διεθνείς τίτλους σε επίπεδο Εθνικών ομάδων και συλλόγων, δεν συμμετέχει στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., που είναι η διοργανώτρια αρχή του Ελληνικού πρωταθλήματος, για να προασπιστεί κανενός τρίτου συμφέροντα, παρά μόνο του ίδιου του μπάσκετ».

Επίσης η ΚΑΕ Άρης ζητάει την στήριξη όλων όσων θέλουν το καλό του μπάσκετ μιας και η ίδια όπως επισημαίνεται: «Με σοβαρότητα και με αυστηρό τρόπο υπερασπίζεται τα αυτονόητα για το μπάσκετ το ίδιο, αλλά και για όλους όσοι σκέφτονται με υγιή τρόπο για το καλό του αθλήματος. Εννοείται ότι στην προσπάθεια αυτή αρωγοί είναι όλες οι ομάδες της Α1, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με τον ίδιο ή περίπου τον ίδιο τρόπο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ από κάθε άποψη».

Η χθεσινή κίνηση του Άρη δείχνει ότι θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο ζήτημα και είναι φανερό ότι η σημερινή ενημέρωση από την πλευρά της ΚΑΕ έχει να κάνει με την θέση της ότι δεν έχει διαλέξει… μεριά, αλλά θεωρεί πως αυτή πρέπει να βγει… μπροστά προκειμένου να οδηγήσει τις εξελίξεις για το καλό του αθλήματος, ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από άτομα της ομάδας: «Οι ημέρες που ο ΑΡΗΣ στεκόταν σιωπηλός και οδηγούταν από τις εξελίξεις, τελείωσαν»

Advertisement