Ιταλικό δημοσίευμα (και) για τον Ιβάν Σαββίδη!

Η Ευρώπη προχωράει σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία και στο στόχαστρό της έχουν μπει φυσικά και μεγαλοεπιχειρηματίες.

Σε ό,τι αφορά τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, έχει άλλωστε κι ελληνικό διαβατήριο, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport».

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως και οι Βαλερί Όιφ της Φίτεσε και Μαξίμ Ντεμίν της Μπόρνμουθ δεν βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Στο δημοσίευμα τονίζεται:

«Γεννημένος στη Γεωργία, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Ροστόφ. Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου «AGROCOM», με επιχειρήσεις στη Ρωσία και στροφή στο real estate στην Ελλάδα.

Βουλευτής στη ρωσική Δουμά, με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο οποίο ήταν από το 2003, έως και το 2011. Ο Σαββίδης, ο Βαλερί Όιφ της Φίτεσε και ο Μαξίμ Ντεμίν της Μπόρνμουθ δεν βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ».

Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος έχει τη Μονακό και το ελληνικό νησί του Σκορπιού.

Τελευταία Άρθρα

Related articles