...

Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ: Τι χρειάζεται για να προκριθεί

«Λευκή» ισοπαλία από τη Σλόβαν απέσπασε απόψε (25/11) ο ΠΑΟΚ και έτσι συνεχίζεται το «θρίλερ» σε ότι αφορά τη δεύτερη θέση του ομίλου. Και αυτό γιατί η Κοπεγχάγη επικράτησε στο Γιβραλτάρ και αυτόματα εξασφάλισε την πρώτη.

Ετσι μόλις μία στροφή πριν το φινάλε του γκρουπ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ισόβαθμος με τους Σλοβάκους και για να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Conferance League χρειάζεται στο φινάλε είτε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν ή να καλύψει τη διαφορά τερμάτων στον όμιλο που όμως τώρα υστερεί.

Το πρώτο σκέλος φαντάζει κατανοητό. Κερδίζει εκείνος του ερασιτέχνες της Λίνκολν, η Σλόβαν δεν επικρατεί της αδιάφορης μεν αλλά ισχυρότερης Κοπεγχάγης στη Δανία και τερματίζει πίσω της (ή έστω φέρνει ισοπαλία με τη Λίνκολν και χάνει η Σλόβαν).

Αν όμως οι Σλοβάκοι κάνουν το «μπαμ» στο Πάρκεν τότε… θα βγουν τα κομπιουτεράκια. Σε αυτή την περίπτωση για να αφήσει ο ΠΑΟΚ εκτός τη Σλόβαν και θα πρέπει να κερδίσει τη Λίνκολν (εξυπακούεται) αλλά και να το πράξει με μίνιμουμ 2 γκολ περισσότερα από όσα θα κερδίσει, θεωρητικά, εκείνη στη Δανία. Αν δηλαδή το Κοπεγχάγη-Σλόβαν έρθει 0-1, 1-2, 2-3 κτλ τότε ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει μίνιμουμ 3-0, 4-1, 5-2 κτλ αντίστοιχα. Αρα στις 9 Δεκεμβρίου ή κάνει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους ή καλείται να επικρατήσει της Λίνκολν με μίνιμουμ 3 τέρματα διαφορά και… βλέπουμε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λίνκολν-Κοπεγχάγη 0-4
Σλόβαν-ΠΑΟΚ 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κοπεγχάγη 12 (13-5)
2. Σλόβαν 8 (8-5)
3. ΠΑΟΚ 8 (6-4)
4. Λίνκολν 0 (2-15)

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12 – 22:00)
Κοπεγχάγη – Σλόβαν
ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.