Η πρώτη επιλογή του Μπλατ ακούει στο όνομα… Μπράντον Πολ!

Τα ανοιχτά μέτωπα στον Ολυμπιακό είναι πολλά και ένα από αυτά αφορά την περίπτωση του Μπράντον Πολ, ο οποίος έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά και τα δεδομένα της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα.

Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης με συγκεκριμένα αγωνιστικά στοιχεία που αρέσουν πάρα πολύ στον Ντέιβιντ Μπλατ και για αυτό τον λόγο ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” εξέτασε το ενδεχόμενο απόκτησης του και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 

Στα 28 του χρόνια, ο Πολ διαθέτει εξαιρετικό σουτ από απόσταση κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στις θέσεις “2” και “3”. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Μπλατ.

Ο ανταγωνισμός για τη συγκεκριμένη θέση ωστόσο είναι πολύ έντονος, και το συγκεκριμένο στοιχείο σε συνδυασμό με κάποιες ακόμα παραμέτρους, αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης. O Ολυμπιακός ελέγχει πλήρως την κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κλείσει άμεσα τον παίκτη ή να προτιμήσει κάποια άλλη διαθέσιμη επιλογή.

Ο Πολ διαθέτει εμπειρία 23 αγώνων στην Ευρωλίγκα αφού την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 φόρεσε τη φανέλα της Εφές, με μέσο όρο 8.6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ποσοστό 41.5% στα σουτ τριών πόντων.

 

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles