Η μεγάλη διαφωνία Κάκου-Κατσουράνη για το αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπίσεσβαρ (vid)

Η φάση του Μπίσεσβαρ στο 45′ όταν και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο προκάλεσε την διαφωνία μεταξύ του Τάσου Κάκου και του Κώστα Κατσουράνη στην εκπομπή Total Football στο Open.

O Τάσος Κάκος αρχικά σχολίασε:
«Θα δούμε ξεκάθαρα πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει κάνει το κοντρόλ, έχει πάρει πορεία για να ολοκληρώσει την φάση και ο αμυντικός του Αρη απλώνει το πόδι, υπάρχει επαφή, υπάρχει ανατροπή. Είναι ένα πέναλτι το οποίο δε το αξιολογεί σωστά. Θα μπορούσε και να μη δώσει τίποτα αλλά όχι θέατρο».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του Τάσου Κάκου ο Κώστας Κατσουράνης θέλησε να πάρει τον λόγο.
«Για τον Τάσο είναι πέναλτι όχι για εμάς. Ο Τάσος μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ λέω ότι ο διαιτητής πήρε σωστή απόφαση. Ετσι το βλέπω εγώ. Συμφωνώ με τον διαιτητή. Εκμεταλλεύεται την επαφή και βουτάει για να πάρει το πέναλτι».

Ο Τάσος Κάκος απάντησε στον Κατσουράνη λέγοντας πως:
«Αν είχε τέτοια περίπτωση ο Κώστας, θα σηκωνόταν και θα διαμαρτυρόταν όχι στον διαιτητή θα έτρεχε στον βοηθό και στον τέταρτο»

Ο Κατσουράνης απάντησε: «Εντάξει, ναι. Εχεις δίκιο».

Ωστόσο ο διάλογος των δύο δεν τελείωσε εκεί.

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας οπαδός για να πει οτι ειναι θέατρο αυτό. Οπαδός να πει οτι είναι πέναλτι θα βρεθεί. Οπαδός να πει ότι δεν είναι πέναλτι θα βρεθεί. Αλλά οπαδός που να παίρνει την δική σου θέση και να λέει ότι είναι θέατρο δεν θα υπάρξει. Μπορείτε να δείτε ξανά την φάση για να την καταλάβετε», συνέχισε ο Κάκος, με τον Κατσουράνη ν’ απαντάει

– «Εμείς την έχουμε καταλάβει Τάσο, εσύ δεν την κατάλαβες».
– «Εγώ την κατάλαβα πολύ καλά».
– «Δες εδώ βουτιά που κάνει το παλικάρι».

Η κουβέντα τελείωσε με τον Ντέμη να λέει «Για μένα είναι πέναλτι» και τον Αλέξη Σπυρόπουλο να συμφωνεί με τον Κατσουράνη λέγοντας ότι «υπάρχει επαφή αλλά την εκμεταλλεύεται ο Μπίσεσβαρ», με όλους να συμφωνούν ότι τουλάχιστον δεν έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα για θέατρο με εξαίρεση φυσικά τον Κατσούρ.

Ολος ο διάλογος των δύο από 21:20 του βίντεο.

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles