Η μάχη των “δεινοσαύρων”

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσείς του επί ελληνικού εδάφους και με την Euroleugue να είναι προ των πυλών ο Τσαβι Πασκουαλ έχει έναν μικρό πονοκέφαλο. Ευχάριστο μεν πονοκέφαλο δε..

Ίαν Βουγιούκας ή Γιώργος Παπαγιάννης;Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πιο απλή από ότι φαίνεται.

Αν στην αρχή αυτής της χρονιάς μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά είναι ότι η ομάδα δυνάμωσε σε σχέση με πέρυσι στην θέση «5» αλλά δεν χωράνε όλοι…

Οι Λάσμε,Γκιστ φαίνεται να μην το κουνάνε από την δωδεκάδα εφόσον είναι υγιείς, για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τουλάχιστον. Έτσ,ι ο κλήρος πέφτει σε ένα από τα δύο ελληνόπουλα Παπαγιάννη και Βουγιούκα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα,ο ένας εκπροσωπεί το παρόν και ο άλλος το μέλλον. Επίσης είναι σημαντικό ότι πρόκειται για μια μακρά σεζόν άρα όσους περισσότερους παίκτες έχεις, τόσο το καλύτερο.

Ο Παπαγιάννης όμως προέρχεται από δύο χρόνια απραξίας.Μπορεί να έχει κίνητρο, διάθεση, ποιότητα, ταλέντο αλλά έχει να αγωνιστεί καιρό… Μπορεί να έχει νιάτα, φρεσκάδα αλλά σίγουρα χρειάζεται ρυθμό και το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να μπει άμεσα σε φουλ ρυθμό Ευρωλίγκας;

Από την άλλη ο έμπειρος και σταθερός την περασμένη χρονιά Ιαν έχει αγωνιστικό ρυθμό και θα είναι πολυ χρήσιμος όχι μονο για την ομάδα αλλά και για τον ”Big Papa” ο οποίος δεν θα πρέπει να τον βλέπει σαν βαρίδι ή σαν έναν παίχτη που του τρώει τον χρόνο καθώς οι υποχρεώσεις σε αυτό το επίπεδο είναι πάρα πολλές και μόνιμες θέσεις δεν υπάρχουν.

Αφού δεν υπάρχουν μόνιμες θέσεις δεν υπάρχει και κανένα ερώτημα,χρήσιμοι είναι όλοι, οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι. Και ο καλύτερος, αυτός που θα επιβιώσει και θα διαχειριστεί καλύτερα μια «βαριά σεζον» θα παίξει περισσότερο.

Τελευταία Άρθρα

Related articles