...

Η ιδιαίτερη τοποθέτηση Ινιέστα για Ντεμπελέ και την 5η θέση του Μέσι

Ο Αντρές Ινιέστα βρέθηκε στη Βαρκελώνη, εκμεταλλευόμενος το τέλος της σεζόν στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, όπου αγωνίζεται. Ο Ισπανός που έχει συνδέσει το όνομά του με τους «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε σε μία εκδήλωση, τόσο για τον απείθαρχο Ντεμπελέ, όσο και την πέμπτη θέση του Μέσι στη «Χρυσή Μπάλα».

Αναλυτικά είπε:

«Είναι δύσκολο να εκτιμήσεις την κατάσταση γιατί δεν είμαι ούτε μέσα, ούτε γνώστης. Πρέπει να υπάρξει αυστηρότητα και κανόνες και αν δεν γίνουν σεβαστοί θα πρέπει ο σύλλογος και τα αποδυτήρια να το διορθώσουν. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να μην τον ‘σκοτώσουν’, μόνο αν δεν υπάρχει λύση. Καλύτερα να λύνεις τα πράγματα από το να τα τελειώνεις. Μπορούν να παρθούν μέτρα», είπε ο Ινιέστα για τον Ντεμπελέ.

Ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα» σχολίασε και τον αγαπημένο του συμπαίκτη, Λιονέλ Μέσι. 

«Δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό που είπε ο Πελέ. Όμως είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας, έχει τα πάντα: δεξί, αριστερό, κεφάλι… δεν έχω δει κανέναν να κάνει αυτά που κάνει αυτός και κάθε χρόνο ξεπερνά τον εαυτό του. Το ότι ήταν πέμπτος στη Χρυσή Μπάλα δεν ήταν προσβολή, αν και για μένα είναι ο καλύτερος. Θα ήταν άσχημο να πω ότι ήταν άδικο που κέρδισε ο Μόντριτς, γιατί έκανε μια σπουδαία σεζόν».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.