Η εξήγηση του Ντένμον για το μπέρδεμα της μεταγραφής του (pic)

Mία μέρα αφότου ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε ότι ο Μάρκους Ντένμον θα παραμείνει στην Κίνα, ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε μέσω το Twitter τι ισχύει με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Όπως ισχυρίζεται λοιπόν, η καταληκτική ημερομηνία για το “τριφύλλι” προκειμένου να ενημερωθεί για το αν υπολογίζεται ή όχι εν όψει της νέας σεζόν ήταν η 19η Ιουνίου.

Κι από την στιγμή που ουδέποτε έλαβε επίσημη ενημέρωση από τους νταμπλούχους, ήταν ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα αυτός επιθυμούσε.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Για να είμαι ξεκάθαρος, θέλω να πω ότι αγαπώ τους φιλάθλους και τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Είμαι ευγνώμων για τον καιρό που πέρασα στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Φέτος υπήρχε μία οψιόν στο συμβόλαιό μου, η ομάδα να μου στείλει ενημέρωση μέχρι τις 19 Ιουνίου, αν θέλει να με κρατήσει. Από την στιγμή που αυτή η ημερομηνία παρήλθε και δεν έλαβα κάποια επίσημη ενημέρωση, ήμουν free agent. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στους Golden Bulls της Κίνας για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη δουλειά“.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ πάντως δεν αλλάζουν στάση, με τη FIBA να είναι αυτή που θα αποφασίσει για την κατάσταση.

 

 

Τελευταία Άρθρα

Related articles