Γιόαν Σάστρε ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ισπανού

Γιόαν Σάστρε ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή με τον Γιόαν Σάστρε.

Ο 24χρονος Ισπανός δεξιός μπακ θα έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Μαγιόρκα στην Τούμπα. Η άφιξή του πιθανολογείται για αύριο, αφού περάσει τα τεστ κορονοϊού και μπει στο αεροπλάνο για να σφραγιστεί η μεταγραφή.

Ο Σάστρε θα έρθει έως το καλοκαίρι κι εφόσον αποκτηθεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα βγάλει από το ταμείο του ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Η αγορά του θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές. Αν ο Σάστρε παίξει στα μισά παιχνίδια του «Δικεφάλου», τότε θα είναι υποχρεωτική η αγορά του για το ποσό που αναφέραμε. Ενδεχομένως, το ίδιο ποσό θα ισχύει αν ο Ισπανός μπακ δεν αγωνιστεί στα μισά ματς και θα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα.

Στην περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς κάνουν 100% δικό τους τον παίκτη το καλοκαίρι, τότε το συμβόλαιο θα έχει ισχύ για τρία ακόμα χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή δεν θα ξεπερνούν τις 350.000-400.000 ευρώ.

Ο Σάστρε, όπως είναι γνωστό, αποτελεί την πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή Ζοσέ Μπότο. Γνωρίζει άψογα την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου και ο παίκτης της Μαγιόρκα είναι μία περίπτωση που συνδυάζει καλό βιογραφικό (κι ας έχασε φέτος τη θέση του) και το οικονομικό, που είναι ασφαλώς στις δυνατότητες του συλλόγου.

Στην Ισπανία, όπως και να έχει, θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή και η Marca έγραψε για τον παίκτη. «Στον δρόμο για τον ΠΑΟΚ».

Τελευταία Άρθρα

Related articles