Γιάννης Μιχαηλίδης: Σοκ στον ΠΑΟΚ – Πόσο θα μείνει εκτός

Άσχημα τα νέα για τον Γιάννη Μιχαηλίδη καθώς θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες καθώς υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός.Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Καρέ καρέ ο τραυματισμός του 

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος στη χθεσινή αναμέτρηση (13/3) του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ενεργό δράση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για έξι μήνες.

 

Παρακάτω θα δείτε καρέ καρέ τον τραυματισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή στη μονομαχία που είχε με τον επιθετικό του ΠΑΣ, Περέα, οποίος βέβαια δεν ευθύνεται για το σοβαρό τραυματισμό του αντιπάλου του.

Αρχικά ο Μιχαηλίδης, μετά από απομάκρυνση της άμυνας, πηγαίνει με πλάγια βήματα με το αριστερό πόδι, το οποίο μετά το πατά με πολλή δύναμη στο έδαφος.

Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος και αμέσως αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, σηκώνοντας το χέρι για να μπουν οι γιατροί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα που έβγαινε υποβασταζόμενος από τον γιατρό Γιάννη Ράλλη και τον φυσιοθεραπευτή Θανάση Καπούλα σταματάει και πιάνει το πόδι του, δείχνοντας το σημείο στο οποίο πονάει.

Τελευταία Άρθρα

Related articles