...

Γερό «χτύπημα» Σαββίδη σε Αλαφούζο

Είναι μια ιστορία που δεν τη λες φρέσκια. Αντίθετα, ο υιός Σαββίδης κατά το παρελθόν είχε εκδηλώσει πολλές φορές την εκτίμησή του για ένα συγκεκριμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μέχρι και στο Instagram τού είχε μεταφέρει το πόσο πολύ τον εκτιμά ως παίκτη. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Τον παίκτη που φαίνεται πως δε βρίσκεται καθόλου στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι αν ο σέρβος προπονητής μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό; Φαίνεται πως δε θα μακροημερεύσει ο νεαρός μέσος. Με τον ΠΑΟΚ να παραμονεύει και να είναι έτοιμος να τον πάρει στη Θεσσαλονίκη επενδύοντας πάνω του.

Ο Μπουζούκης δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος, μένει μάλιστα εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού στα περισσότερα παιχνίδια. Ο… συνωστισμός που επικρατεί στη μεσαία γραμμή τον έχει στείλει στα… αζήτητα τον μικρό και ήδη ο ατζέντης του αναζητά ομάδα. Και την ίδια ώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση. Το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα από Γενάρη είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από… φρέσκο αίμα, θέλει να επενδύσει σε Έλληνες παίκτες και διαχρονικά ο Μπουζούκης υπήρχε στο τραπέζι των ανθρώπων της ομάδας. Τώρα που ανοίγει ο δρόμος, ο Σαββίδης είναι έτοιμος για… χτύπημα στον Αλαφούζο και για την «αρπαγή» του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.