...

Φορτούνης Άρης: Εξελίξεις με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό

Φορτούνης Άρης: Μετά από οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον για “σφήνα” του Άρη, το πιθανότερο είναι πως το μέλλον του Φορτούνη είναι μακριά από την ελληνική Super League.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, το προσεχές διάστημα αναμένεται δυναμικό “μπάσιμο” από τουρκική ομάδα για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Δίχως να έχει ξεκαθαριστεί το ποια θα είναι αυτή, οι υποψίες πέφτουν στη Φενέρμπαχτσε, μιας και στο παρελθόν η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Φορτούνη.

Αξίζει να σημειωθεί οι Τούρκοι είχαν καταθέσει πρόταση για τον “Φόρτου” το 2019, αλλά τότε ο Ολυμπιακός τον ανανέωσε με “χρυσό” συμβόλαιο, ενώ επανήλθαν στο προσκήνιο και το φετινό καλόκαίρι. Μάλιστα ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς, φέρεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Έλληνα παίκτη.

Πάντως, θρυλείται πως για τον Φορτούνη υπάρχουν ματιές και από αραβικές ομάδες, που εκτός της δυνατότητάς τους να προσφέρουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια, έχουν παράδοση να επενδύουν σε Έλληνες ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια (πχ. Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης). Θυμίζουμε ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Φορτούνη με την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη το προηγούμενο διάστημα…

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.