Φετφατζίδης Άρης επιστροφή: Όλα ανοιχτά για τον Έλληνα άσο

Φετφατζίδης Άρης επιστροφή: O Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο στο Κατάρ. Παίζει στην Αλ Κορ και απολαμβάνει ένα τρελό συμβόλαιο που του αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Αυτό λήγει το 2023, ωστόσο δεν προτίθεται να το εξαντλήσει.

Ο Έλληνας άσος έχει βγάλει ήδη αρκετά χρήματα στο Κατάρ, γενικά στην καριέρα του έχει κάνει πολύ μεγάλα συμβόλαια, επομένως αυτό που τον απασχολεί σε αυτή τη φάση είναι είναι ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και κυρίως να είναι σε ένα καλό περιβάλλον τόσο επαγγελματικό όσο και εξωγηπεδικό.

Ειδικά το δεύτερο λοιπόν, μπορεί να το βρει μόνο στην Ελλάδα, γι’ αυτό και σχεδιάζει την άμεση επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένος να συζητήσει με την ομάδα του για λύση συμβολαίου και δεν τον απασχολεί αν… πετάξει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για να μείνει ελεύθερος.

Αυτό που «καίει» τον «Φέτφα» είναι να γυρίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, εκεί που απολάμβανε την μπάλα στον Άρη, είχε «αναστηθεί» αγωνιστικά, οι οπαδοί τον είχαν… Θεό και παράλληλα έκανε τη ζωή που ήθελε.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο διεθνής εξτρέμ έχει κάνει ήδη κάποιες διερευνητικές κρούσεις προς τους Κίτρινους για να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος επιστροφής. Ακόμα και μικρότερο συμβόλαιο απ’ αυτό που έπαιρνε. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι ο παίκτης έφυγε με βαριά καρδιά από τον Άρη για το Κατάρ και τα κίνητρα για εκείνη την απόφαση ήταν ξεκάθαρα οικονομικά.

Η λογική, λέει, μάλιστα ότι οι Κίτρινοι θα δεχθούν πίσω τον «Φέτφα», ο οποίος στην καλές του μέρες έκανε τη διαφορά στον Άρη. Αποτελεί, άλλωστε, «καψούρα» του Καρυπίδη, ο οποίος ήταν αυτός που τον έφερε στην ομάδα με προσωπικούς χειρισμούς.

Τελευταία Άρθρα

Related articles