Έξαλλος ο Κούγιας με ΑΕΚ – Ποιον αποκαλεί υπάλληλο και «Φιλιππινέζα»

Στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League εξετάστηκε την Πέμπτη (09/02) η υπόθεση της μη τέλεσης του αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή (05/02) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά αλλά και με αφαίρεση βαθμών. Ο δικηγόρος των Περιστεριωτών υποστήριξε πως ο Ευάγγελος Μανούχος ενήργησε ως υπάλληλος της ΑΕΚ, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του «Γιάννη Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν στο γήπεδο».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε για τον διαιτητή του αγώνα:

«Το γήπεδο ελέγχθηκε από τον παρατηρητή αγώνα τριάντα (30) λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και βρέθηκε κανονικό.

Ο διαιτητής του αγώνα λανθασμένα και με δόλο και σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν στο γήπεδο, όπως δείχνουν και τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες, εκτέλεσε ένα σχέδιο το οποίο είχε πριν τον αγώνα, βρέθηκε ξαφνικά με μια κορδέλα μεζούρα στη μέση που του την παρέδωσε η αστυνομία.

Πώς συνέβη αυτό; Δεν έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους μεζούρες. Μόνο σε τροχαία. Ενήργησε σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι σαν αντικειμενικός και δεν ελέγχθηκε και ποτέ η κορδέλα – μεζούρα. Δίνει λανθασμένα αποτελέσματα καθώς αν είναι ζαρωμένη μπορεί να φέρει αποκλίσεις.

Με την ίδια μεζούρα, ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατ. ενώ σε άλλη μέτρηση βρήκε 1.5 και 2 εκατοστά. Δεν αναφέρει ποιο σημείο μέτρησε.

Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη.

Ο δόλος του συγκεκριμένου διαιτητή προκύπτει από το γεγονός πως είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει λέιζερ και πως επειδή πρόκειται για φυσικό χορτάρι έπρεπε να μετρήσει κάτω από το χορτάρι.

Επίσης ο δόλος προκύπτει κι από το γεγονός πως ο διαιτητής σαν Φιλιππινέζα έπαιρνε εντολές από τον Γιάννη Παπαδόπουλο που του έλεγε τελείωνε».

Τελευταία Άρθρα

Related articles