Ετοιμάζεται να πατήσει Ελλάδα ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, τόνισε ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Νόριτς.

Έτσι ο Έλληνας παίκτης, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από της Νόριτς και αποκάλυψε ότι δεν έχει νέες συζητήσεις με τους Άγγλους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όλα αυτά τα εξήγησε στο τοπικό Μέσο “PinkUp”, ο Έλληνας αριστερός μπακ και επεσήμανε σχετικά με το αν υπάρχει κάτι καινούργιο: “Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου. Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και όταν επιστρέψω, ελπίζω να μπoύμε στα playoffs. Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον σύλλογο”.

“Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα”.

“Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα playoffs, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας”.

Έτσι, φούντωσαν τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως και η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη και έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Τελευταία Άρθρα

Related articles