Ερνέστο Βαλβέρδε: “Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι του χρόνου”

16

Το συμβόλαιό του  Ερνέστο Βαλβέρδε  έχει option για την περίοδο 2019/20, ο πολύπειρος τεχνικός εξήγησε ότι κάθε ενδεχόμενο μοιάζει αυτή τη στιγμή πιθανό.

Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το ποδόσφαιρο, ποιος γνωρίζει το μέλλον του; Όλοι ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, όμως εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ μακροπρόθεσμα. Για εμάς, δύο μήνες είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Αν κερδίσεις ένα ματς, όλοι σε παρακολουθούν. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να είναι όλοι χαρούμενοι από την δουλειά μας. Δεν πρόκειται όμως να κλέψουμε. Αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλοι θα τα ρίξουν στον προπονητή γιατί έτσι είναι η δουλειά μας. Προσπαθώ να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Θα δούμε” είπε ο Βαλβέρδε στην Barca TV.

Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι νέο, κάθε μέρα συμβαίνει κάτι διαφορετικό το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Όταν ηγείσαι μιας ομάδας του επιπέδου της Μπαρτσελόνα, πρέπει να ελέγχεις τα πάντα. Έχουμε έναν κοινό στόχο, να δουλεύουμε σκληρά και να μεγαλώνει ο σύλλογος μέρα με τη μέρα. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες φορές χάνεις, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το αποδέχομαι και προσπαθώ να μαθαίνω από αυτό, ακόμη κι αν είναι πολύ έντονο” πρόσθεσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.