Επίσημη και… έξαλλη αντίδραση από τον ΠΑΟΚ!

Οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα Τάκη Δούμα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Δούμας με αφορμή το προεδρικό διάταγμα ανέφερε: «Από τους τίτλους που είδα στις ιστοσελίδες, δεν έχω κάποια επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ανέφεραν για «πάγωμα» του Προεδρικού Διατάγματος.

Δεν μπορείς να παγώσεις την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος. Το ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικράτειας) είναι κάτι πολύ ανώτερο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που έγραψαν την ανακοίνωση. Είναι ένα διάταγμα, το οποίο περιμένει μία ολόκληρη πόλη. Είναι ένα τεράστιο έργο, που θα ομορφύνει όλη την περιοχή και θα συμβάλει στην Θεσσαλονίκη των επομένων ετών.

Δεν πας εύκολα έναν φάκελο με τέτοιο περιεχόμενο, τόσο βαρύ και τόσο σοβαρό, μέχρι το ΣτΕ και ξαφνικά λες να το σταματήσουν, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς να έχει ζητηθεί κάποια διευκρίνηση. Πολλοί εξεπλάγησαν δυσάρεστα. Εγώ ακόμα θα περιμένω την έκδοση του ΠΔ μέχρι το τέλος του χρόνου, εκτός αν την παγώσει κάποιος. Σε 15 ημέρες θα έχουν λυθεί αυτές οι παρεξηγήσεις και θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αφενός ο Δούμας μιλάει πια ως ιδιώτης κι αφετέρου μιλάει για τον τίτλο του site που διάβασε ενδεχομένως την ανακοίνωση και όχι την επίσημη του Συλλόγου.

Στη συνέχεια στην ΠΑΕ προσθέτουν ότι «ο Δούμας μπορεί να θέλει να πληρώσει εκείνος τα έργα του περιβάλλοντα χώρου, μπορεί να θέλει να κάνει ό,τι νομίζει στις δημόσιες σχέσεις του, δεν θα ορίσει όμως εκείνος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ τι περιλάμβανε το ΠΔ που πήγε στο ΣτΕ τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.

Επιλέγουμε διάφανη ενημέρωση για το γήπεδο και θα συνεχίσουμε. Από την δική μας πλευρά μέχρι να δούμε κάποια πράγματα να υλοποιούνται δεν θα κάνουμε κάποια δήλωση, ενώ ο κ. Δούμας μπορεί ως ιδιώτης να κάνει όσες θέλει και να πει ό,τι θέλει, αλλά να είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία σχέση πια με το έργο και τις διαδικασίες του».

Τελευταία Άρθρα

Related articles