Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

105
Advertisement
Όσοι παρακολουθούν την, έντονη, δραστηριότητα του Βράνιες στα social media είναι εύκολο να καταλάβουν ότι η απόσταση τον έκανε πιο πολύ να ‘’καψουρευτεί την πρώην του’’ παρά να έρθει πιο κοντά με τη νυν. 

Φωτογραφίες με τα κιτρινόμαυρα, παρακολούθηση των αγώνων της ΑΕΚ, τατουάζ Original, ακόμα και τούρτα γενεθλίων με τον δικέφαλο. Εκτός αυτών όμως ο Όγκι σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται αφήνει τις Βρυξέλλες και βρίσκεται στα παλιά του λημέρια στην Βουλιαγμένη. Σαν να μην έφυγε ποτέ…

Αγωνιστικά στην Άντερλεχτ ο Βόσνιος δεν θυμίζει σε τίποτα τον ‘’σκύλο’’ που 1.5 χρόνο δέσποζε στην άμυνα του Δικεφάλου. Ο διεθνής στόπερ σε 9 ματς φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, δεν δικαιολογεί τα 3.5 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι Βέλγοι το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν, μετρώντας ήδη 2 αποβολές, η μία μάλιστα του επέφερε ποινή 3 αγωνιστικών! Ενδεικτικό το γεγονός πως στην ΑΕΚ 2 κόκκινες πήρε σε όλη του τη θητεία. Λόγω της αρνητικής του παρουσίας ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Χέιν Φανχάζεμπρουκ, τον έχει αφήσει εκτός αποστολής στα τελευταία 2 ματς , του πρωταθλήματος.

Ο Όγκνιεν έφυγε αποκλειστικά και μόνο για τα λεφτά. Το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο. Έχει φτάσει και 29 και ξέρει πολύ καλά ότι το ποδόσφαιρο δεν κρατά για πάντα. Τα 800.000 που καρπώνεται τον χρόνο (και για τα επόμενα 4 χρόνια) δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να τα πάρει από τον Δικέφαλο. Είναι τα τετραπλά από το προηγούμενο του συμβόλαιο και περίπου όλα τα λεφτά που παίρνουν αθροιστικά οι υπόλοιποι 3 κεντρικοί αμυντικοί του δικεφάλου (Τσιγκρίνσκι,Τσόσιτς και Λαμπρόπουλος).

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο Βράνιες να κάνει επίσημη την επιθυμία του να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από τις ουκ ολίγες που έχει περάσει. Έστω ως δανεικός. Να ξανανιώσει τον παλμό της κιτρινόμαυρης εξέδρας . Να ξανακούσει το όνομα του να γίνεται σύνθημα από όλο το γήπεδο. Να κατακτήσει κι άλλο τίτλο. Να μείνει στην αγαπημένη του Αθήνα.

Η υλοποίηση της επιθυμίας του όμως είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τον Βόσνιο αλλά τα λεφτά που δόθηκαν για την απόκτηση του είναι πολλά. Μπορεί η Άντερλεχτ να ψάξει να τον πουλήσει αλλά για δανεισμό το πράγμα μοιάζει χλωμό. Βέβαια ο Βράνιες είναι κοινός αποδεκτό ότι είναι τρελός. Με όποια έννοια το πάρει κανείς. Θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει αυτό που θέλει. Οι Βέλγοι θα έπρεπε να το ξέρουν αυτό. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Άραγε ο Μαρίνος θα ήθελε μια τέτοια ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια του;

Advertisement