...

Δυο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στη λίστα της ΑΕΚ!

Το μέλλον των Ροντρίγκο Γκάλο και Άλεφ Σαλντάνια στα κιτρινόμαυρα μόνο βέβαιο δεν είναι.

Ο 33χρονος φουλ-μπακ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και παρά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί δεν έχει δεχθεί ακόμα κρούση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ανασταλτικός παράγοντας είναι η προχωρημένη ποδοσφαιρική του ηλικία.

Από την άλλη για τον νεαρό χαφ υπάρχει εκτίμηση στις δυνατότητες και την προοπτική του αλλά το θέμα βρίσκεται στη ρήτρα της Μπράγκα η οποία ανέρχεται στα 1.8 εκατομμύρια. Δηλαδή έναν Λιβάια… Φυσικά το ποσό αυτό είναι να αποπληρωθεί σε βάθος τριετίας.

Σε περίπτωση που οι δυο Βραζιλιάνοι αποχωρήσουν το καλοκαίρι, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν ήδη στο μπλοκάκι τους εναλλακτικές και μάλιστα από την εγχώρια αγορά.

Πρόκειται για τον Άζερ Μπουσούλατζιτς και τον Εμάνουελ Σάκιτς του Ατρομήτου οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Ο Βόσνιος μέσος μετράει φέτος  21 συμμέτοχες με τους Περιστεριώτες με σημαντική αμυντική συνεισφορά χωρίς όμως να έχει πετύχει κάποιο τέρμα ή κάποια ασίστ.

Ο Σάκιτς από την άλλη είναι ένα πολυσύνθετο “εργαλείο” που μπορεί να παίξει όλη τη δεξιά πλευρά, να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και να αγωνιστεί ακόμα και ως αμυντικός χαφ. Σε 24 συμμετοχές με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει πετύχει 2 γκολ.

Οι δυο ποδοσφαιριστές αρέσουν στους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά για να προχωρήσει κάποια περίπτωση πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Βραζιλιάνων.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.