Δουβίκας ΠΑΟΚ: Πόσα ζητάει ο Βόλος για τον Έλληνα στράικερ

476

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Δουβίκας έχει μπει με τη φετινή του σεζόν για τα καλά στις καλένδες των μεγάλων ομάδων. Ο 21χρονος επιθετικός κάνει τη σημαντικότερη σεζόν στην καριέρα του.
Τα νούμερα συμβαδίζουν με στράικερ μεγάλης ομάδας. Σε 26 ματς ο Δουβίκας έχει 11 γκολ, 3 ασίστ, 9 από τα τέρματα στη Super League 1 και γι’ αυτό η στήλη Transfer Gossip έψαξε και έμαθε!

Έχει βρει στο Βόλο αυτό που ζητούσε και δεν είχε με την πάροδο των χρόνων στον Αστέρα. Πρόγραμμα, πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι, πίστη. Όλα αυτά έχουν κάνει τον Δουβίκα hot όνομα για την Ελλάδα.

Αν θα πάει στον ΠΑΟΚ θα φανεί, οι δύο ομάδες είναι σε επαφές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καθίσει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Πάνω από ένα εκατομμύριο για τον Δουβίκα

Για να υπάρξει, ωστόσο, οριστική συμφωνία θα πρέπει ο Βόλος να ρίξει τις απαιτήσεις του.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ασφαλείς πληροφορίες, το ποσό που ζήτησε η ομάδα της Μαγνησίας όντως είναι… εντυπωσιακό.

Οι απαιτήσεις, οι αρχικές απαιτήσεις του Βόλου είναι στο 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο λόγος φυσικά το 50-50 που υπάρχει στα δικαιώματα του παίκτη όσον αφορά το Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης. Από 50% τα δικαιώματα του Δουβίκα στις δύο ομάδες.

Ο καθένας καταλαβαίνει πως για να υπάρξει deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Βόλο για τον Δουβίκα θα πρέπει οι απαιτήσεις να πέσουν αισθητά. Κάτω από το εκατομμύριο.

Στο «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αισιόδοξοι πως αυτό θα γίνει, το Sportime σας ενημέρωσε πως είναι κοντά οι δύο ομάδες.

Πάντως, οι αρχικές απαιτήσεις του Βόλου για τον παίκτη ήταν 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Αν μη τι άλλο πολλά…

Αλλά επίσης αν μη τι άλλο στο Βόλο έχουν να λένε πως εκεί ο Δουβίκας βρήκε ξανά την ποδοσφαιρική του υγεία.