Δημοσίευμα «βόμβα» για Λουτσέσκου και Μελισσανίδη

274
Advertisement

Την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ και να επιστρέψει, τελικά, στον ΠΑΟΚ, σχολιάζουν σήμερα (11/10) ρουμανικά ΜΜΕ.

Με αφορμή την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον πάγκο της «Ένωσης», οι Ρουμάνοι γράφουν πως «ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δέχτηκε την πρόταση, που του έκανε την περασμένη άνοιξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τελικά ο ηγέτης της ΑΕΚ απέλυσε τον προπονητή του μετά από μόλις επτά παιχνίδια. Δεν άντεξε την ήττα που υπέστη από τον Ραζβάν».

Και συνεχίζουν, σημειώνοντας: «Η επιθυμία του Μελισσανίδη να τον φέρει στην ΑΕΚ ήταν τέτοια, που έσβησε από το μυαλό του όσα έγιναν το 2018 και τη μετωπική επίθεση, που του έκανε και ήταν έτοιμος να έρθει ακόμη και σε σύγκρουση με τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, είπε όχι και προτίμησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ».

Για την αποχώρηση Μιλόγεβιτς, δε, οι συμπατριώτες του Λουτσέσκου γράφουν: «Ο Μελισσανίδης δεν μπορούσε να δεχτεί την ήττα από τον Λουτσέσκου. Άφησε τον Σέρβο τεχνικό για άλλη μια εβδομάδα και τον απέλυσε αμέσως μετά, παρά το γεγονός πως κέρδισε τον Παναιτωλικό».

Advertisement