ΔΕΝ φοράει τα “ερυθρόλευκα” ο Κάνιας!

Εκτός από τις αγωνιστικές ικανότητες και την εμπειρία του εκείνο που κάνει ιδιαίτερα ελκυστική την περίπτωση του Κάνιας για τους Σέρβους είναι το γεγονός ότι μένει ελεύθερος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες ευρώ. “Δύσκολο του Κάνιας” αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

 

 

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κρατά ζωντανές τις συζητήσεις του με τον Κάνιας -σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην περίπτωση του Σάκχοφ- χωρίς να πιέζει για οριστική απάντηση. Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου θέλουν να έχουν ανοικτή την υπόθεση του Ισπανού, περισσότερο ως εναλλακτική λύση στα χαφ και προχωρούν και άλλες περιπτώσεις μέσων που τους ενδιαφέρουν.

Το γεγονός ότι στη διεκδίκηση του Κάνιας μπαίνουν και άλλες ομάδες, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει την τακτική τους απέναντι στον παίκτη, κυρίως γιατί γνωρίζουν ότι δύσκολα ο Ισπανός θα βρει πρόταση καλύτερη από αυτή που του έχουν καταθέσει.

Τελευταία Άρθρα

Related articles