...

Χρήστος Τζόλης Μπαρτσελόνα: Στη λίστα των μπλαουγκράνα ο Έλληνας άσος

Χρήστος Τζόλης Μπαρτσελόνα: Κι όμως, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς, Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στη λίστα των παικτών που ελέγχει η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, «Sport», «με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» είναι αναγκασμένη να ποντάρει σε ταλέντα τύπου Εμρέ Ντεμίρ που τον πήρε με δύο εκατ. ευρώ από την Καϊσερίσπορ και τον έδεσε με συμβόλαιο έως το 2027 και ρήτρα 400 εκατ. ευρώ» με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων παικτών να εξετάζει και τον Τζόλη.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «ο Χρήστος Τζόλης έκανε ποιοτικό άλμα το καλοκαίρι στην Premier League για να ενσωματωθεί στη Νόριτς έχοντας δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες». Στη συνέχεια στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως «τον Ιανουάριο θα είναι 20 ετών και το προφίλ τον κάνει περιζήτητο στην Ευρώπη» καταλήγοντας πως «αρχίζει να κάνει… όνομα στη διεθνή σκηνή και οι μελλοντικές προτάσεις δεν θα λείψουν».

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάιο ο Γενικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος είχε αποκαλύψει πως ο Τζόλης βρέθηκε στο στόχαστρο της… Μπαρτσελόνα.

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Μπλαουγκράνα για τον ταλαντούχο άσο, αλλά και γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση για τους Καταλανούς.

«Θα σας πω κάτι από το παρελθόν που έχει σημασία. Όταν ήμασταν στο τουρνουά στην Βαρκελώνη, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μας είπαν πως θα τον χάσουμε, αλλά εξαιτίας της τιμωρίας της δεν έκανε πρόταση για τον Τζόλη. Όταν πήγε ο Τζόλης στη Γερμανία μας ενημέρωσαν για να διεκδικήσουμε τροφεία από την ομάδα που πήγε στη Γερμανία και κάναμε τις ενέργειες για να προστατεύσουμε στο club. Όταν μιλήσαμε με τον μπαμπά δεν χρειάστηκαν πάνω από 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε για την επιστροφή του Χρήστου στον ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του Πουρλιοτόπουλου.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.