...

Χριστίνα Ορφανίδου ροζ βίντεο: Τι δείχνει και η αποκάλυψη εδώ

Χριστίνα Ορφανίδου ροζ βίντεο: Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια της με το ροζ βίντεο, που είχε διαρρεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου ασχολείται με πράγματα τα οποία εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Χριστίνα Ορφανίδου ροζ βίντεο: Τι δείχνει και η αποκάλυψη εδώ

Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούργιου μου συντρόφου για να μας χωρίσει.

Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ό,τι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση» ανέφερε η επαγγελματίας παίκτρια poker στη «Super Κατερίνα».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.