Χεζόνια Παναθηναϊκός επιστροφή: Ο πόλεμος τον φέρνει στην Αθήνα!

Χεζόνια Παναθηναϊκός επιστροφή: Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον αθλητισμό με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες!

Οι ρωσικές ομάδες της Euroleague κινδυνεύουν με προορισμό αποκλειστικό από την διοργάνωση, την ίδια ωρα που οι παίκτες από τις μεγάλες ομάδες αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Αρχικά μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία χρηματοδοτείται και από τον ρωσικό στρατό, αλλά αρνητικές εξελίξεις υπάρχουν και στις άλλες ομάδες της Ρωσίας.

O Κροάτης άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα πράξει αλλά από την στιγμή που θα φύγουν όλοι οι ξένοι της Ούνιξ Καζάν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση! Στους τυχερούς της υπόθεσης πιθανότατα θα σταθεί ο Παναθηναϊκός αφού ο Μάριο Χεζόνια είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμα και χωρίς χρήματα στον Παναθηναϊκό για το επόμενο τρίμηνο! Από το να μείνει άπραγος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σίγουρα προτιμάει να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Όπως αναφέρεται σε μέσο, αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Μάριο Χεζόνια συνεχίσει την καριέρα του σ’ άλλη ομάδα της Euroleague δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση αλλά αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αφού ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκλειστεί. Από την άλλη διψάει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Λέτε να έχουμε εξελίξεις με Μάριο Χεζόνια και Παναθηναϊκό σύντομα; Πάντως χορηγοί για να καλύψουν τα λίγα χρήματα που θα αξιώσει ο Κρόατης για τρεις μήνες από το τριφύλλι υπάρχουν. Όλα θα κριθούν από το αν ο Μάριο Χεζόνια αποχωρήσει από την Ούνιξ Καζάν!

Τελευταία Άρθρα

Related articles