...

Χαμός: Η βαθμολογία των έξι των playoffs στα μεταξύ τους ματς στην κανονική περίοδο

Το πράγμα… σοβαρεύει και αρχίζουν τα playoffs. Ό,τι έγινε στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League έπαιξε ρόλο μόνο για τη θέση εκκίνησης των έξι ομάδων που θα λάβουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών και το οποίο θα κρίνει πρωταθλητή αλλά και ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μπορεί το τι έκαναν οι έξι μονομάχοι των playoffs στην κανονική περίοδο να μην παίζει ρόλο για τη συνέχεια, ωστόσο μια ματιά στο τι έκανε η κάθε ομάδα σε αυτά τα δέκα μεταξύ τους παιχνίδια έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποδείχτηκαν οι πιο αποτελεσματικοί μεταξύ των έξι ομάδων. Αμφότεροι συγκέντρωσαν από 20 βαθμούς, με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με τον Δικέφαλο του Βορρά να υπερέχει πάντως τόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια (ήττα με 1-2 στην Τούμπα αλλά νίκη 0-3 στη Λεωφόρο) όσο και στον συντελεστή τερμάτων με 13-5 (+8) έναντι 15-9 (+6) των «πράσινων».

Τρίτη στην άτυπη αυτή κατάταξη με 16 βαθμούς και συντελεστή 14-8 (+6) είναι η ΑΕΚ με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός με την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι φέτος, που σημείωσε στην Opap Arena στην 26η αγωνιστική, ανέβηκε στους 14 βαθμούς με 12-7 (+5) και ρεκόρ 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Πολύ πίσω, όχι μόνο στην εκκίνηση των playoffs, αλλά και σε αυτή την ειδική βαθμολογία, είναι ο Άρης και ο Βόλος, που έχουν συγκεντρώσει από 7 βαθμούς έχοντας από μόλις 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. Οι «κίτρινοι» έχουν τυπικά το πάνω χέρι έχοντας καλύτερο συντελεστή με 6-13 (-7), σε αντίθεση με τους Βολιώτες που έχουν 5-23 (-18), ενώ οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει με 3-0 στο «Βικελίδης» και είχαν χάσει με 2-0 στο Πανθεσσαλικό.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.