...

Χαΐροβιτς Άρης: Μπήκε στη black list του Μάντζιου

Χαΐροβιτς Άρης: Βασικός ο Χαϊροβιτς κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά πέταξε άλλη μια ευκαιρία που του έδωσε ο Άκης Μάντζιος. Με… κρύα καρδιά, αφού δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο Έλληνας τεχνικός απογοητεύτηκε με την εικόνα του Βόσνιου και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα είναι έκπληξη αν τον παίρνει έστω και στην αποστολή.

Μετά τον Μπεναλουάν και τον Μήτρογλου, είναι ο τρίτος που μπαίνει στη black list του κόουτς.

Λίγα λόγια για τον Χαΐροβιτς

Βέρντερ Βρέμης
Στις 10 Ιουλίου, ο Χάιροβιτς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη γερμανική Βέρντερ Βρέμης. Έκανε το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο για την ομάδα σε αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας εναντίον της ΦΒ Ίλερτισεν στις 17 Αυγούστου, όπου σημείωσε και γκολ. Μια εβδομάδα αργότερα, έκανε το ντεμπούτο του στη Μπούντεσλιγκα εναντίον της Χέρτα Βερολίνου. Στις 26 Απριλίου 2015, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, εναντίον της Παντερμπόρν 07.

Τον Αύγουστο, ο Χάιροβιτς εντάχθηκε με μονοετή δανεισμό στην ισπανική Έιμπαρ.

Όταν επέστρεψε από την περίοδο δανεισμού του, ο Χάιροβιτς κατάφερε να εξασφαλίσει θέση βασικού στη Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο, στις 3 Δεκεμβρίου 2016, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος διαγνώστηκε ως ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου και τον απέκλεισε για το υπόλοιπο της σεζόν. Επέστρεψε στο γήπεδο στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, πάνω από εννέα μήνες μετά τον τραυματισμό.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Στις 31 Ιανουαρίου 2018, ο Χάιροβιτς εντάχθηκε στην κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Έκανε το επίσημο ντεμπούτο του για το σύλλογο σε μια άνετη νίκη επί της Όσιγιεκ στις 10 Φεβρουαρίου.Στις 4 Απριλίου, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην ισοπαλία εναντίον της Ριέκα για το Κύπελλο Κροατίας. Κέρδισε τον πρώτο του τίτλο με το σύλλογο στις 13 Μαΐου, όταν στέφθηκαν πρωταθλητές. Στις 2 Φεβρουαρίου 2019, ο Χάιροβιτς σημείωσε δύο γκολ εναντίον της ΝΚ Ρουντές, τα οποία ήταν τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα για την ομάδα.

Τον Ιούλιο, επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Άρης
Τον Ιούνιο του 2021, ο Χάιροβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.