Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ουζουνίδη για τον άξονα!

Αυτός είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τον άξονα! Όπως αποκαλύφθηκε χθες από μέσα της Σουηδίας η “Ένωση” έχει κάνει ήδη την πρόταση της για την απόκτηση του 24χρονου Σουηδού μέσου της Νόρκεπιγκ, Αλεξάντερ Φράνσον!

Στο πρόσωπο του Σουηδού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει τον παίκτη όπου χρειάζεται στο κέντρο του “Δικεφάλου”. Συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με άριστη τεχνική κατάρτιση, καλή κάθετη μεταβίβαση και ικανότητα στο σκοράρισμα. Στοιχεία που λείπουν πολύ από τον “κιτρινόμαυρο” άξονα. Ο Σουηδός εκτός από το γεγονός πως καλύπτει όλα τα αγωνιστικά στοιχεία που αναζητεί η ομάδα για το χώρο του κέντρου, έχει και το γενικότερο πακέτο που στοχεύει η ΑΕΚ στις μεταγραφές της. Είναι νέος σε ηλικία, 24 ετών,ήδη διεθνής και με μεγάλη μεταπωλητική αξία. Η πρωταθλήτρια έχει ήδη κάνει μια πρώτη, αναγνωριστική, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Νόρκεπινγκ.

Ο Σουηδός όμως έχει πολλούς θαυμαστές σε Μαρούσι και Σπάτα, με αποτέλεσμα η δεύτερη προσφορά της Ένωσης να είναι στα… σκαριά. Τα λεφτά είναι αρκετά (ενδεικτικά η Νορκεπιγκ δαπάνησε πριν λίγους μήνες 1 εκατομμύριο για να τον αποκτήσει) όμως το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ κατάφερε να ικανοποιήσει οικονομικά και τη Θέλτα για τον Ραντόγια και τη Σουόνσι για τον Νάρσιγκχ, ασχέτως που οι υποθέσεις όμως δεν προχώρησαν λόγω επιθυμίας του παίκτη και λόγω μάνατζερ, αντίστοιχα. Αν η ομαδα θέλει μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς οι ιθύνοντες την “Ένωση” επιθυμούν τα δυο χαφ (το οκτάρι και ο… Αρέγκι) να βρίσκονται, τουλάχιστον, μέχρι τις 15 του μήνα στα Σπάτα για να ξεκινήσουν προπονήσεις ώστε να μη χάσουν αγώνα από το δεύτερο μισό της χρονιάς. Μείνετε συντονισμένοι…

Τελευταία Άρθρα

Related articles