Άστραψε και βρόντηξε ο Καρυπίδης!

Ο Καρυπίδης ήταν σήμερα το πρωί στο Ρύσιο και μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση. Μετά από την ομιλία του στην Ριζούπολη, που έγινε σε έντονο ύφος όντας εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα, ο επικεφαλής της ΠΑΕ έκανε συζήτηση αυτή τη φορά με τους ποδοσφαιριστές.

Κλείστηκαν στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα και τους είπε να του εξηγήσουν τι φταίει για την εικόνα στη Ριζούπολη και γενικότερα του τελευταίου διαστήματος “Δεν δείχνετε πάθος” τους είπε “δεν γίνεται να χάνουμε 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα”

Οι παίκτες μίλησαν και είπαν ότι “Η κατάσταση με τον κορονοϊο μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από το ρυθμό μας , είχαμε αρκετά κρούσματα μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις”.

Ο Καρυπίδης τους άκουσε και τους είπε ότι: “Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες , θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος . Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης . Θέλω να βλέπω πάθος μέσα στο γήπεδο και όχι…. πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε!!”.

Μάλιστα έθεσε και το εξής θέμα” Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει . Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Αρης»

Οι παίκτες έκλεισαν τη συνάντηση ότι θα το γυρίσουμε και από την Πέμπτη θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Τελευταία Άρθρα

Related articles