...

Άρης: Τα νεότερα για τους τραυματίες

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Άκη Μάντζιου, με τον Άρη να ξεκινάει επί της ουσίας σήμερα την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 2 Οκτωβρίου, 20:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (1-3) έκαναν αποθεραπεία, με το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» να κάνει… υπερωρίες. Οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Χουάν Ιτούρμπε, που δεν αγωνίστηκαν στο Περιστέρι, έκαναν θεραπεία κι εν συνεχεία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Ντάνιελ Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα – άπαντες έγιναν αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον Ατρόμητο – άφησαν μοιρασμένες τις πιθανότητες συμμετοχής τους για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Φαμπιάνο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό αλλά πιθανόν να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Μαντσίνι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και ο Γκάμα στον τένοντα του ορθού μηριαίου, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται, ουσιαστικά, την τελευταία στιγμή.

Στα συν, η επιστροφή του Λούμορ Αγκμπενιένου στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με τον Νιγηριανό να προσφέρει μια επιπλέον λύση στον Μάντζιο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.