Άρης: Οι μεταγραφές για τον Γενάρη και οι «φευγάτοι»!

Τρεις παίκτες θέλει να πάρει ο Άρης στην περίοδο του Ιανουαρίου και εκεί έχουν επικεντρώσει ο Άκης Μάντζιος και ο Θόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, αλλά υπάρχει ένα “αγκάθι”, που δημιουργεί πρόβλημα και αναβλητικότητα.

Αυτό δεν είναι άλλο, από την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, για την οποία αρχικά ο Άρης τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών, αλλά η προσφυγή του, έδωσε τη δυνατότητα να πάρει παίκτες έως την τελική απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Τώρα πλέον, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει επικεντρώσει στην υπερασπιστική γραμμή δικαίωσης της ομάδας του, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτές τις τρεις μεταγραφές, μα αντίστοιχες αποδεσμεύσεις παικτών. Οι τρεις που έρχονται είναι εξτρέμ, σέντερ φορ και σέντερ μπακ!

Όπως αναφέρει μέσο της Θεσσαλονίκης, αυτοί που φεύγουν θα βρίσκονται στις αντίστοιχες θέσεις, άρα μπορείτε εύκολα να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι οι άνθρωποι του Άρη ούτε από τον Μήτρογλου, ούτε από τον Μπεναλουάν, ούτε και από τον Ιτούρμπε και πιθανολογείται ότι θα αρχίσει μια συζήτηση για λύση συμβολαίου ή μείωση αποδοχών, ίσως μόνο με τον τελευταίο (Ιτούρμπε) να δικαιούται άλλη μια περίοδο έξι μηνών, για την προσαρμογή του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles