Άρης: Νέες ανατρεπτικές εξελίξεις με Καμαρά

Η Τυνησία νίκησε με το βαρύ 4-0 τη Μαυριτανία στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Άφρικα και την έστειλε ουσιαστικά εκτός διοργάνωσης. Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι σύντομα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα αφήσει τα γήπεδα του Καμερούν και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, αφού απομένει ένα παιχνίδι για τη φάση των ομίλων για τον Μαυριτανό επιθετικό.

Ο Άκης Μάντζιος εδώ και κάποιες εβδομάδες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση και πιο συγκεκριμένα στο γκολ και παρότι ο Καμαρά δεν είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης θα είναι μια πολύ σημαντική επιστροφή, που πιθανότατα θα δώσει λύσεις στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανέστατο -ειδικά στα τελευταία παιχνίδια- που η ομάδα ούτε σκοράρει, ούτε δημιουργεί μαζικές φάσεις για γκολ, πέρα από τις στημένες φάσεις, όπου υπάρχει η δεδομένη ικανότητα των Μπράμπετς και Φαμπιάνο. Ο Καμαρά, λοιπόν, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, τις επόμενες μέρες (πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο), χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν η ημερομηνία άφιξής του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles