Άρης: H πρώτη αντίδραση για την… Ευρώπη!

Η είδηση ότι ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής να χορηγήσει άδεια στον Άρη για την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, λίγες μόνο μέρες μετά τη εξασφάλιση ενός εισιτηρίου από την ομάδα του Μπούργος στους αγωνιστικούς χώρους, είναι λογικό να έχει προκαλέσει μια αναστάτωση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί όμως ότι όπως υποστηρίζουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν έχουν λάβει καμία ειδοποίηση για το εν λόγω ζήτημα και θα τοποθετηθούν επίσημα μόλις αυτό συμβεί.

Αφήνουν όμως να εννοηθεί ότι επιχειρείται ακόμη μια πραξικοπηματική ενέργεια από τους γνωστούς κύκλους όπως συνέβη και στην υπόθεση Λάσκοφ για την οποία ο Άρης στο τέλος δικαιώθηκε με σκοπό να προκαλέσουν πρόβλημα.

Υποστηρίζουν ακόμη ότι τέσσερα μέλη της επιτροπής αδειοδοτήσεων δέχθηκαν ότι η οφειλή ύψους 59.000 ευρώ στον Ρούμπεν Παλαθουέλος για την οποία ο κ. Σαράκης έκανε αρνητική εισήγηση, ανήκει στις υποχρεώσεις του επόμενου ελέγχου κι όχι αυτής της αδειοδότησης που αφορά μέχρι τις 31/12 από την στιγμή που η απόφαση για τον παίκτη εκδόθηκε στις 27 Ιανουαρίου.

Ακόμη θεωρούν ότι για να επηρεάσει οποιοδήποτε έλεγχο αδειοδότησης, θα πρέπει να έχει σύμβαση με την σημερινή ΠΑΕ. Μόνο που ο Παλαθουέλος είναι υπόθεση της παλιάς ΠΑΕ, άρα ουδέποτε έχει υπογράψει σύμβαση με τη νέα.

Τέλος υποστηρίζουν ότι εφόσον η άδεια της ΠΑΕ ανακληθεί σε δεύτερο βαθμό ο Άρης είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους και να προσφύγει στην αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να δικαιωθεί από την στιγμή που έλαβε την άδεια σε πρώτο βαθμό με ψήφους 4 εναντίας μιας.

Τελευταία Άρθρα

Related articles