...

Άρης: Ενεργοποιείται η «βόμβα» με Σίλβα!

Έστω και με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, θεωρείται θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Σάντε Σίλβα στον Άρη με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2024.

Οι «κίτρινοι» επιμένουν για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου από το διάστημα κατά το οποίο ήταν εκτός πλάνων του τεχνικού επιτελείου της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς μέχρι τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη δεν είχε καταφέρει να βρει περισσότερα από είκοσι αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της ομάδας του στην Τσάμπιονσιπ.

Δύο δεδομένα έφεραν την καθυστέρηση στην περίπτωσή του. Καταρχήν, ο Σίλβα ήταν θετικός στην προοπτική δανεισμού του και της ταυτόχρονης διατήρησης της δέσμευσής του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, εν αντιθέσει με τα «θέλω» του Άρη ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι τον ήθελε ως ελεύθερο. Δεύτερον, από εκεί που δεν έβλεπε αποστολή, ξαφνικά ο Πορτογάλος μπήκε στο αγωνιστικό πλάνο και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής, λόγω των πολλών απουσιών που χρειάστηκε να διαχειριστεί ο αγγλικός σύλλογος.

Φαίνεται όμως ότι αυτή η κατάσταση δεν άλλαξε κάτι στην υπόθεσή του. «Ο Σάντε Σίλβα προβλέπεται να φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Άρη πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Σίλβα είναι στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας εδώ και μήνες, έχοντας αγωνιστεί σ’ αυτή ως δανεικός πριν τον ερχομό του στη Φόρεστ η οποία τον απέκτησε για ένα ποσό (περίπου) 200.000 αγγλικών λιρών. Έκανε μόλις τρεις εμφανίσεις και η παραχώρησή του είτε ως δανεικός είτε ως μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη», έγραψε η «Nottingham Post». Αυτό είναι εξάλλου το μοναδικός που απομένει να ξεκαθαρίσει, δηλαδή ο τρόπος επιστροφής του Σάντε Σίλβα αν και ο Άρης, ευθύς εξαρχής, ξεκαθάρισε ότι τον θέλει μόνο ως ελεύθερο ή με υψηλό ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.