...

Απρόοπτο για Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Ο Μπερνάρ ταλαιπωρείται από κολικό στο νεφρό και έτσι θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Παράλληλα, εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι και ο τιμωρημένος Ζβόνιμιρ Σάρλια, με τον Σέρβο να παίρνει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Όσον αφορά την θέση του Μπερνάρ στην ενδεκάδα το πιο πιθανό είναι να την πάρει ο Άνταμ Τσέριν και να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Ρούμπεν – Κουρμπέλη. Κάποιες πιθανότητες για την θέση του Μπερνάρ έχει και ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Εκτός προπόνησης λόγω κολικού του νεφρού έμεινε ο Μπερνάρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Ο Σάρλια έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.