Αποκάλυψη: Οι προθέσεις του Κουλούρη για τον ΠΑΟΚ!

14

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε μία απίστευτη σεζόν με την φανέλα του Ατρομήτου, όντας δανεικός απο τον ΠΑΟΚ και ήδη ευρωπαϊκές και εγχώριες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο τους. Λογικό είναι άλλωστε, μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της Super League. 

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ανήκει στον ΠΑΟΚ και οι εγχώριες ομάδες θα μείνουν με την… όρεξη, μιας και δεν πρόκεται να πάει σε άλλη ομάδα εκτός του πρωταθλητή, εφόσον ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τον παραχωρήσει με την δική του θέληση. 

Πάμε όμως, στην αλήθεια και στις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Μπορεί ο Κουλούρης να είναι ευτυχισμένος στο Περιστέρι, αλλά ο ΠΑΟΚ τον δελεάζει. Και όχι τόσο, γιατί έχει καλές αναμνήσεις ή “δέθηκε” στον ΠΑΟΚ, αλλά για δύο σημαντικούς λόγους. Είναι πρωταθλητής και έχει το Champions League, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για έναν παίχτη, ο οποίος δεν κοιτάει μόνο τα χρήματα, αλλά και την δόξα. 

Γι΄αυτό, στο χέρι του Λουτσέσκου είναι αν θα παραμείνει, αλλά και της διοίκησης, μιας και όπως σας είχαμε γράψει, ο ΠΑΟΚ θα τινάξει την μπάνκα για “9”αρι.