Αποφασισμένη για Αραουχο η ΑΕΚ, “θυσιάζει” και τον Λιβάια!

202
Advertisement

Θέλει πίσω την μεγάλη της καψούρα η ΑΕΚ και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει! Μέσα απο την Ισπανία αναφέρουν πως η Ένωση προτίθεται να… θυσιάσει μέχρι και τον Μάρκο Λιβάγια ώστε μα ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Τσίνο.

 
 

Στην επίσκεψη του χθες στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε διατεθειμένος να πωλήσει οποιονδήποτε φέρει πρόταση απο άλλη ομάδα. Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα δεν είναι ποιοι φεύγουν αλλά ποιοί έρχονται!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναρτήσεις του Ισπανού ρεπόρτερ, Μοϊσές Ροντρίγκεθ, στο twitter, η ΑΕΚ επιθυμεί τόσο διακαώς την επιστροφή του Αργεντινού που θα ήταν διατεθειμένη, αν χρειαζόταν, να θυσιάσει ακόμα και τον Μάρκο Λιβάγια.

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αραούχο είναι πολύ αληθινό. Το πρόβλημα είναι ότι η ελληνική ομάδα, που δεν έχει οικονομική ρευστότητα, προτείνει δανεισμό με οψιόν αγοράς, την ώρα που η Λας Πάλμας προτιμά πώληση. Ο Αργεντινός βλέπει με καλό μάτι το να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ», αναφέρει αρχικά ο Ροντρίγκεθ. Και συνεχίζει:

«Ο ελληνικός σύλλογος σκέφτεται ακόμα και να αποκομίσει χρήματα με την πώληση του Λιβάγια προκειμένου να πάρει την υπογραφή του Αραούχο, ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτούς».

 

 

 

 

 

Advertisement