...

Απίστευτα πράγματα με Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο – Οι χειρισμοί του Σταυρόπουλου

Η μεταγραφή του Σέλβιν Μακ έφερε νέα δεδομένα στην Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague τη νέα σεζόν, με τον Έτορε Μεσίνα να «χτίζει» από νέα βάση την ομάδα της νέας σεζόν.

Στο πλάνο του «Έκτορα» δεν βρίσκεται ο Μάικ Τζέιμς, κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει με δήλωσή του, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς η έλευση του πρώην άσου των Γιούτα Τζαζ δεν αφήνει χώρο στον 28χρονο γκαρντ ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, τα σενάρια όσον αφορά το μέλλον του πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού έχουν φουντώσει.

Ο Τζέιμς το καλοκαίρι του 2018 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο (2+1 ετών για την ακρίβεια) με την Αρμάνι Μιλάνο και στην ιταλική ομάδα έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο παίκτης ζητάει αποζημίωση τουλάχιστον τον έναν από τους δύο χρόνους του συμβολαίου του, με το ποσό της αποζημίωσης που ζητάει να φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο νέος General Manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, χειρίζεται την υπόθεση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ με τους «κόκκινους». Και στις επαφές που υπήρξαν ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πληρώσει την αποζημίωση που ζητάει ο παίκτης.

Από τις απαντήσεις που έδωσε ο Τζέιμς στο Twitter, όπου αποκάλυψε το πλάνο του για τη νέα σεζόν, έδειξε πως η πρόθεσή του είναι να «μείνει» στο συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο και να μην αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, ειδικά αυτή τη στιγμή. Και αυτό δείχνει πως θα έχουμε… μακρύ καλοκαίρι με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η υπόθεση του συμβολαίου του Τζέιμς με την Αρμάνι Μιλάνο θα εξελιχθεί σε σίριαλ και θα τραβήξει αρκετά, λόγω της αδιάλλακτης στάσης του Τζέιμς απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά και λόγω του Σταυρόπουλου, ο οποίος λειτουργώντας προς το συμφέρον της ιταλικής ομάδας θέλει να αφήσει ελεύθερο τον Τζέιμς χωρίς να του δώσει αποζημίωση.

Τελευταία Άρθρα

Related articles

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.